Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış başlamak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel tuzakınabilir bunun haricinde devletçe gösterilen yönetmeliklere mütenasip olmalıdır.

Bir başka şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, orantılı fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine sargılı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına neden olur.

Yangın bapsı ivedi çıkış sinein kullanılacaksa o hin vacip koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Yan nüshası: Binaların bitirme sayısı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir tane acil çıkış kapısı nokta almalıdır. Erdemli katlı kuruluşlarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangına karşı korunmakta size en hayırlı hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe yakışır üretim yapmaktayız. Pahal halde yapmış olduğumız hizmetin fehvaı kalmayacak ve insanoğlu dokunca göreceklerdir.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan allıkır.

Yangın kapıları temelı zemin deşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Yangın kapısı; insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar Yangın Merdiveni Kapısı doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin katı rabıta, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri üzere sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page